SLV-NEW-W@H-FRONT-COVER-191x300

Pred desiatkami rokov, dávno predtým ako sa svet začal naháňať a prispôsobovať sa práci z domu, často počas domáceho vyučovania, Pán prikázal Erin presne toto. V tejto knihe, ktorá je teraz kurzom, sa dozvieš úžasné tipy, ktoré používala – metódy a princípy, vďaka ktorým jej život plynie hladko. S deväťčlennou rodinou pomáhala manželovi udržať chod ich rodinného domáceho biznisu a zároveň vyučovala svoje deti doma, pričom tiež zakladala RMI a písala knihy.

Erin dokázala napísať viac ako tucet kníh a množstvo článkov do časopisov, nahrala dvanásť videí a keďže jej najstaršie deti boli vytrénované na starostlivosť o domácnosť a mladších súrodencov, Erin bola povolaná cestovať po celom svete ako motivačná rečníčka povzbudzujúca stovky žien, presne takých, ako si ty! Sľubujeme, že táto kniha, ktorá je teraz kurzom, bude tvojím neustálym zdrojom, ako zabezpečiť, aby tvoj život plynul hladko: organizovanie a plánovanie času, jedla, neporiadku, upratovania, prania a dokonca aj šitia. Či už potrebuješ pomoc pri spravovaní času, ktorý ti Boh dal, alebo jednoduchší spôsob, ako veci urobiť, budeš sa znova a znova odvolávať na tieto kapitoly! 

English • Español • Português • Français • Slovenský • Afrikaans •Tagalog • Dutch • Türkçe

       

Starostlivá o Domácnosť

INŠTRUKCIE:

Začni tým, že Mu otvoríš svoje srdce, počúvaním Ľúbostnej Piesne. Potom si prečítaj jednu kapitolu z knihy Starostlivá o Domácnosť.

Keď si prečítaš každú lekciu (nižšie), hneď ako budeš pripravená vyliať si srdce do svojho zápisníka, zapíš si do Zápisníka Tvojej Cesty, čo si sa v ten deň naučila– oddýchni si, daj si kávu alebo osviežujúci nápoj a začni.

Zápisník je TVOJA kniha, denník tvojej Cesty Obnovy a môže byť veľmi dobre tým, čo upevní záväzok tvojho manžela voči tebe, keď sa vráti a prečíta si všetko, čím ťa BOH previedol!

Poznámka: Veľmi často nepriateľ ukradne to, čo si napísala, aby ťa vysilil, najmä predtým, ako sa dozvieš o ochrane skrze desiatok do tvojej zásobárne. Aby sme si boli isté, pretože nám bolo povedané, aby sme neignorovali úmysly nepriateľa, určite si napíš a vylej si svoje srdce do e-mailu, najskôr ho pošli sebe (ako zálohu) a POTOM vlož, čo si si zapísala, do zápisníkov.

„Vchádzajte tesnou bránou, lebo široká brána a priestranná cesta vedie do zatratenia a mnoho je tých, čo cez ňu vchádzajú...

RJnew

„Aká tesná je brána a úzka cesta, čo vedie do života, a málo je tých, čo ju nachádzajú!“ —Matúš 7:13-14

Urob iba JEDNU LEKCIU týždenne kvôli praktickému cvičeniu, aby si mohla túto lekciu použiť vo svojom živote a domove:

  • Urobiť príliš veľa lekcií naraz nielenže NIE JE dobré – ale v skutočnosti môže spôsobiť, že stratíš výhody. *Jednoducho nebudeš mať čas, aby si tie úlohy vykonala.
  • Čakať medzi lekciami príliš dlho je tiež škodlivé, pretože to umožní, aby sa spôsoby sveta dostali späť do tvojej mysle a srdca a nezlepšili tvoj domáci život pripravujúci tvoj domov na obnovu.

Pripoj sa k Víťazstvu!
Cesta Obnovy nie je divácky šport!
Nepozeraj sa iba.
Vyplň svoje Lekciové Formuláre
a vylej si svoje srdce!

Kvôli nastaveniu nálady, boli by sme rady, keby si sa zastavila a vypočula si pesničku. Pieseň, ktorú ti odporúčame pre túto časť tvojej cesty, je „Unforgettable“. Pomôže ti pamätať na to, že toto je cesta, na ktorú ťa povolal Pán, aby si po nej kráčala a pochopila, že bez ohľadu na to, s akými ťažkosťami sa stretneš, ON ťa prevedie a dovedie domov. Takže vstaň skoro, skoro sa vydaj na cestu a dovoľ Mu, aby ťa viedol.

Odporúčame ti stiahnuť si tento MP3 súbor s touto piesňou, ktorú si môžeš zaspievať každé ráno, aby si sa posunula vpred. Ak chceš vidieť Text.

KLIKNI SEM, aby si sa dozvedela,  prečo ti odporúčame začať deň spevom.

 

Starostlivá o Domácnosť—Využi Svoj Čas Na Maximum!

Na úvod si prečítaj dve kapitoly, ktoré boli prevzaté z knihy Žitie Hojného Života:

Prečítaj si Úvod 1. Príliš Dokonalá Žena podľa Príslovia 31
Zápisník

Prečítaj si Úvod 2. Lekcie v Múdrosti
Zápisník

 

ĎALEJ pokračuj iba v čítaní zostávajúcich lekcií a zapisuj si, čo ti On ukázal.

Nepoužívaj to ako Zoznam, ktorý musíš urobiť, niečo, čo musíš vybaviť.

Namiesto toho zbieraj poznanie ponúkané v každej kapitole – ale dovoľ svojmu NM, aby ťa nabádal, viedol a spolupracoval s tebou, aby si to dokončila a dosiahla túžby svojho srdca (Žalm 37:4).

Vďaka tomu bude tento proces jednoduchý a ľahký (Matúš 11:29-30). On nechce manželku, On túži, aby si zostala Jeho nevestou.

 

Týždeň 3 Kapitola 1 Využi Svoj Život Na Maximum - Nech Ju Chváli Jej Práca

Týždeň 4  Kapitola 2 Využi Svoj Priestor Na Maximum - Odstránenie Neporiadku

Týždeň 5  Kapitola 3 Využi Svoje Kroky Na Maximum - Uprac Svoj „Neporiadny Dom“ za pár Minút!

Týždeň 6  Kapitola 4 Využi Svoj Deň Na Maximum - Vytvorenie Rutiny

Týždeň 7  Kapitola 5 Využi Všetky Svoje Dni Na Maximum - Ako Začať!

Týždeň 8  Kapitola 6 Využi Svoj Harmonogram Na Maximum - Počítaj Si Dni

Týždeň 9  Kapitola 7 Tie Správne Metódy - Úlohy V Rukách

Týždeň 10  Kapitola 8 Využi Plánovanie Na Maximum - Viac Spôsobov Použitia Systému 3x5 Kartičiek

Týždeň 11  Kapitola 9 Využi Hračky Svojich Detí Na Maximum - Odstránenie Šialenstva Hračiek

Týždeň 12  Kapitola 10 Využi Plánovanie Pokrmov Na Maximum - Rob to Jednoducho!

Týždeň 13  Kapitola 11 Využi Nakupovanie Potravín Na Maximum - Vytvorenie Vlastného Zoznamu

Týždeň 14  Kapitola 12  Využi Svoju Rúru Na Maximum Časť 1 - Lahodné Dobroty na Raňajky

Týždeň 15  Kapitola 13 Využi Svoju Rúru Na Maximum Časť 2 - Pôsobivé a Chutné Dezerty

Týždeň 16  Kapitola 14 Využi Rýchle a Jednoduché Jedlá Na Maximum – Jedlo, Ktoré Sa Urobí Samo, aby Si Ho Nemusela Robiť Ty!

Týždeň 17 Kapitola 15 Využi Oblečenie Na Maximum - Kupovanie a Čistenie Oblečenia

Týždeň 18 Kapitola 16 Využi Šitie Na Maximum - Šikovné Nápady na Šitie

UKONČENIE V Duchu Vďačnej Partnerky - Odkaz Vďaky 

Určite si nenechaj ujsť knihu Múdra Žena pre každý vek! Ešte Nevydatá  Múdra Žena Čaká
a tiež Jeho Princezná.

 

Múdrosťou buduje sa dom a rozumnosťou býva upevňovaný. Vedomosťou sa naplňujú komory všakovým hodnotným a krásnym imaním.“ Príslovia 24:3-4