sľubovať stredu

‭‬Lebo všetky Božie prisľúbenia, koľkokoľvek ich je, v ňom sú „áno“; a preto prostredníctvom neho znie aj „amen“ Bohu na slávu skrze nás.

2K 1:20 SEB

 

Vážené nevesty, chcem vás povzbudiť, aby ste sem každú stredu prišli a podelili sa o sľuby, ktoré vám dal váš Nebeský Manžel, v „Sľubnú stredu“, aby to mohlo povzbudiť ostatné nevesty.

Zdieľajte a žehnajte ostatným nevestám sľub, ktorý vám dnes dal náš úžasný manžel:

1) Porozprávajte sa so svojím Nebeským Manželom, svojím Stvoriteľom a opýtajte sa Ho, aký sľub by ste mali zdieľať.

2) Nech je to krátke, pamätajte, že je to dávka povzbudenia, ktorú možno treba v čase krízy rýchlo prečítať.

3) Ak môžete, zverejnite odkaz na text s prísľubom, ktorý ste zdieľali.

Prečítajte si Daily Devotionals a začnite svoj deň v Jeho prítomnosti:

  1. máj

„Nehovorím to preto, že by som mal nedostatok. Naučil som sa vystačiť s tým, čo mám.” (Flp 4,11)

Milovaná, bol tu Pavol, ktorý poznal utrpenie. Bol odmietnutý, opustený, kameňovaný, bol stroskotancom na lodi a čelil ďalším skúškam. No on nám hovorí, že nemá túžby. Hovorí nám, že cez tieto mnohé skúšky sa naučil, že môže byť spokojný v každej situácii, v ktorej sa ocitne. Nie pre toto dovolil Pán skúšku v tvojom živote? Ledva sa držíš v tejto skúške, no ľahko by si sa pošmykla, keby prišla ďalšia? Je to preto, lebo sa držíš horkosti?

Milovaná, nemohol byť Pavol rovnako zatrpknutý? Vzdal sa svojej pozície, aby šíril dobrú novinu, a výsledkom bolo utrpenie. No nepovedal nám Ježiš, že budeme trpieť? Nepovedal nám, aby sme niesli náš kríž? Kríž je znakom utrpenia, umretia v sebe. No my sa sťažujeme a ponosujeme a hovoríme: „Prečo ja?!” Poďme sa všetky pomodliť, aby sme sa naučili spokojnosti v každej situácii, v ktorej sa ocitneme.

2 thoughts on “sľubovať stredu”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *