pocity viny

‭‬aby nie ľudia videli, že sa postíš, ale tvoj Otec, ktorý je v skrytosti. A tvoj Otec, ktorý vidí aj to, čo je v skrytosti, ti odplatí.

M6:18 SEB

úryvok z Týždeň 5 „ Prekryť“

Pamätaj, že toto všetko je kvôli negatívnym emóciám vyvolanými lžami od nepriateľa, keď ti vyčíta a posmieva sa tvojmu hriechu — keď existuje nebeský Otec, ktorý chce, aby každá z nás prišla hore plaziac sa do Jeho lona, aby nám povedal, že je to v poriadku. Alebo možno je to Manžel, ktorý na teba čaká, aby ste sa prechádzali pokojným chodníkom, aby ti mohol povedať pravdu, zatiaľ čo On otvorí Svoje ruky, aby ti mohol pripomenúť, že tvoje hriechy už boli pribité na starý drsný kríž.

Nepriateľ používa vinu, aby nás zadržal. A spolu s negatívnymi myšlienkami kradne našu radosť. Potom, čo som Pánovi vyznal svoj hriech, môžem vedieť, že mi bolo odpustené, a tiež sa môžem zbaviť pocitov viny. Pán ma chce naplniť svojou láskou, radosťou, ktorá je hojná. Áno, jeho radosť je naozaj úžasná.


 

1 thought on “pocity viny”

  1. Ďakujem ti za zdieľanie tejto Živej lekcie, drahá Kristy. Nie je to úžasné, že je nám odpustené, všetko vďaka milosti nášho Milého Pána. Láska a radosť nášho Drahého Pána sú naozaj úžasné, len On ma môže naplniť pokojom a radosťou, ktorá prevyšuje každé porozumenie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *