OBJAV Svoje
„Úplne Nové Meno“
ÚNM

Tvoja Schôdzka s Bohom.

Tvoj život sa zmenil – navždy!!

V deň, keď ťa Pán viedol, aby si našla Konečne Nádej a dúfame, že ti odkryl Konečne Láska, si sa začala cítiť ako úplne nová! Tvoje srdce začalo znova spievať.

„Spievajte Pánovi pieseň novú, jeho chválospev od končín zeme,...“ Izaiáš 42:10

„Keď (niekam) pôjdeš, budú ťa viesť, keď budeš odpočívať, budú strážiť nad tebou, keď sa zobudíš, budú ťa sprevádzať.“ Príslovia 6:22  No new day is mentioned in the Slovak translations of the Bible.

„Kto je teda v Kristovi, je novým stvorením. Staré sa pominulo a nastalo nové.“ 2.Korinťanom 5:17 (KAT)

„Takže ak je niekto v Kristovi, je novým stvorením; drievne pominulo, hľa, všetko je nové.“ 2.Korinťanom 5:17 (ROH)

TVOJA Bohom Vytvorená Identita

Bohom Vytvorená Identita. „Stručne povedané, hovorím: Dospejte. Ste účastní kráľovstva. Podľa toho aj žite. Žite svoju Bohom vytvorenú identitu. Žite veľkoryso a milostivo voči druhým, tak ako Boh koná voči vám.“ Matúš 5:48 (Biblia The Message, voľný preklad) 

 

„Na Neho hľaďte a budete ŽIARIŤ a tvár vám nesčervenie hanbou“ —Žalm 34,6
„Ako jej svedčia moc a krása za odev, tak s úsmevom sa díva na budúci deň“ —Príslovia 31,25
„i budeš sa volať novým menom, ktoré ti určia Pánove ústa“ —Izaiáš 62,2

Úplne Nové Meno

Drahá Nevesta,

Tvoj život sa už zmenil, však? Najskôr SI našla Konečne Nádej a potom si začala svoju Cestu Obnovy.

Prečo Úplne Nové Meno?

Keď budeš mať Úplne Nové Meno od Boha, umožní ti to zbaviť sa minulosti, svárlivej ženy, aby si sa stala žiarivou ženou, ktorú Boh znovu vytvára.

Prijatie tejto novej BVI Bohom Vytvorenej Identity, ktorá začína ÚNM Úplne Novým Menom od Boha, ti umožní zostať diskrétnou. Bude to prvý krok, ako zanechať starý život, meno, ktoré použiješ pri vytvorení nového e -mailu, a zbavíš sa svojich starých účtov na sociálnych sieťach (zameraných na teba) a so svojim úplne novým menom sa začneš zameriavať na iných. Ak budeš oslovovať alebo „slúžiť“ iným zraneným ženám, a zároveň budeš úplne transparentná, bude to znamenať, že sa posúvaš k novému životu, ktorý On pre teba stvoril, a to teraz, nie až keď budeš obnovená.

Či si už vylievaš srdce do zápisníkov, alebo do odovzdanej chvály - alebo neskôr, keď ťa BOH povolá, aby si začala svoju vlastnú Službu! Povzbudzujeme každú ženu, ktorá sem príde a nájde Konečne Nádej, aby zanechala svoj predošlý život a prijala svoj nový život, svoju Bohom Vytvorenú Identitu, rovnako, ako každá z našich služobníčok, ktoré použili svoje ÚNM- aby ti slúžili- čo im poskytlo úplnú transparentnosť a diskrétnosť.

Predtým, ako sa vyhneš predstave o „službe“, je dôležité porozumieť definícii „slúžiť“. Je to SLOVESO alebo Čin, ktorý jednoducho znamená: venovať sa, starať sa o niekoho, opatrovať, dohliadnuť, byť prítomný, dozrieť, pomôcť, vypomáhať. Je viac ako pravdepodobné, že už „slúžiš“ alebo sa staráš o rodinu, priateľov alebo spolupracovníkov. Teraz to môžeš urobiť bez toho, aby si odhalila hriechy alebo detaily, ktoré je lepšie nechať nevypovedané.

Dôvodom, prečo každú z nás viedol dolinou tône smrti, ktorá začala našu Cestu Obnovy, a prečo dopustil túto krízu v našich životoch, bolo to, aby sme mohli slúžiť (pomáhať a starať sa) a podať pomocnú ruku iným zraneným ženám - dávajúc im nádej - Konečne Nádej!

Rovnako ako naše služobníčky, aj ty musíš zostať diskrétna a začať používať Jeho ÚNM na ochranu svojej rodiny a ostatných, ktorí sú súčasťou tvojho svedectva. Ako ho zistíš, aký je postup?

„Bo manželom ti bude tvoj stvoriteľ, Pán zástupov je jeho meno, vykupiteľom Svätý Izraelov, Bohom celej zeme sa nazýva. Veď ako opustenú ženu a duchom skleslú povolal ťa Pán. Nuž či môže byť zavrhnutá žena mladosti? - hovorí tvoj Boh.“ Izaiáš 54:5-6

Najprv musíš pochopiť, že ťa povolal, aby odstránil tvoj zármutok, potom s tvojím novým Manželom, ty ako Jeho nevesta, budete spoločne (tvoj NM a ty) slúžiť iným ženám, ktoré boli, tak ako ty, opustené a smútia bez akejkoľvek nádeje.

Vedela si, že súčasťou Jeho premeny je aj to, že ti dá NOVÉ MENO?

Premenené ženy veľmi často začínajú samy seba nazývať niečím novým, bez toho, aby o tom premýšľali. Príslovia 16:9: „Človek si v duchu rozvažuje svoju púť, ale Pán riadi jeho krok.“

Jeden z našich obľúbených príkladov je žena, ktorá bola tanečnicou v klube pre gentlemanov. Plánovala ísť na potrat (vo vyššom štádiu tehotenstva), ale potom stretla služobníčku spoločenstva RMI. Namiesto toho, aby šla na potrat, bola spasená a hneď po tom, čo ju ktokoľvek nazval „Frankie“, ho opravila slovami: „Volajú ma Frances“. Bolo to jej krstné meno, ktoré ju Pán viedol znovu používať, pretože už nebola v rebélii.

Vieme, že náš NM sa nazýva rôznymi menami: „Bo Manželom ti bude tvoj Stvoriteľ, Pán zástupov je jeho meno, Vykupiteľom Svätý Izraelov, Bohom celej zeme sa nazýva.“ Izaiáš 54:5 Šesť mien v tomto jednom verši.

Taktiež vieme, že On ťa povolal: „Veď ako opustenú ženu a duchom skleslú povolal ťa Pán. Nuž či môže byť zavrhnutá žena mladosti? - hovorí tvoj Boh.“ Izaiáš 54:6

A povedal im: "Choďte do celého sveta a hlásajte evanjelium všetkému stvoreniu. Marek 16:15 (KAT)

Povedal im: „Choďte do celého sveta a hlásajte evanjelium všetkému tvorstvu. Marek 16:15 (EKU)

Čo BOH Povedal o Tvojom ÚNM

"You’ll be called Hephzibah (My Delight), and your land Beulah (Married), Because God delights in you and your land will be like a wedding celebration. For as a young man marries his virgin bride, so your Builder marries you, And as a bridegroom is happy in his bride, so your Husband is happy with you.” Isaiah 62

Už ťa nebudú volať Opustená a tvoju krajinu nebudú volať Spustošená, lebo teba budú nazývať Mám v nej záľubu a tvoju krajinu Vydatá, veď sa zaľúbilo v tebe Pánovi a tvoja krajina dostane manžela. Ako si vezme mladík pannu, tak si ťa vezme tvoj staviteľ, a ako sa teší ženích neveste, tešiť sa bude tvoj Boh.“ Izaiáš 62:2-5

Pamätáš si na Sáraj, Abrámovu manželku a Izákovu matku? Sáraj jednoducho znamená „princezná“, ale potom jej v určený čas Boh dal meno Sára, čo znamená „MOJA princezná“ a požehnal ju v 1. Mojžišovej17:15.

Rovnako tak Abrám, čo znamená otec, bolo zmenené na Abrahám, keď sa ukázalo, že bude otcom hebrejských národov 1. Mojžišova 17:5. Boh vyhlásil jeho nové meno: „Abrahám“ - „otec mnohých národov“.

To znamená, že ak je tvoje krstné meno Marah, Mara, Maura, Moira, ktoré sa nachádza v knihe Exodus a znamená „horkosť“ - nové meno, ktoré ti dá, môže byť Dulcie, čo znamená sladká alebo Deborah, čo znamená sladká a usilovná.

Ak má tvoje krstné meno povzbudzujúci charakter, nové meno, ktoré ti dá, by jednoducho mohlo byť iné meno, ktoré má rovnaký význam - jednoducho Mu dôverujeme, že nás POVEDIE, nespoliehajúc sa na iných, ale vediac, že s nami hovorí o tom, čo ti príde do života - a o to sa aj s tebou delíme formou ODPOVEDE na tvoj odoslaný formulár ÚNM.

„Pán je môj pastier, nič mi nechýba: pasie ma na zelených pašienkach. Vodí ma k tichým vodám, dušu mi osviežuje. VODÍ MA po správnych chodníkoch, verný svojmu menu.“ Žalm 23:1-3

„Dôveruj celým svojím srdcom Pánovi a nespoliehaj sa na svoj um! Na všetkých svojich cestách mysli na neho a on ti bude rovnať chodníky.“ Príslovia 3:5-6

... a ušami počuješ spoza seba slová: „Toto je cesta, kráčajte po nej!“ - ak sa odchýlite napravo, či naľavo. Izaiáš 30:21

„Takto hovorí Hospodin, svätý Izraelov, a jeho tvorca: Pýtajte sa ma na to, čo prijde!“ Izaiáš 45:11 (ROH)

 

OBJAV Tvoje „Úplne Nové Meno“ ÚNM

  • KROK 1: Tvoje ÚNM alebo „Úplne Nové Meno“ je prvým krokom k tvojej Úplne Novej alebo BVI „Bohom Vytvorenej Identite“.
  • Popros Ho, aby ťa viedol, ktoré KRSTNÉ MENO pre teba vybral, „On Ma Vedie“, z týchto rôznych:
  • KROK 2: Priezvisko alebo DRUHÉ meno pre tvoj GMAILový účet.